VARMUUS­KOPIOINTI­PALVELU

Varmuuskopiointi on tärkein vakuutus, jonka voit tiedoillesi ottaa. Tiedon katoaminen on todellinen riski, ja siitä koituu usein suurta vahinkoa. Tarjoamme sinulle helpon ratkaisun tietojesi turvaamiseen.

Palvelumme varmistaa niin palvelimesi kuin työasemasikin. Automaattiset varmistukset takaavat, että varmuuskopiot ovat aina ajan tasalla. Varmuuskopiointi suoritetaan valitsemillesi kohteille haluamanasi ajankohtana. Halutessasi voit käynnistää varmuuskopioinnin milloin tahansa nappia painamalla.

Asennuksen jälkeen varmistukset hoituvat automaattisesti. Halutessasi saat sähköpostiraportin jokaisesta varmistuskerrasta. In-File Delta –tekniikka mahdollistaa sen, että vain muuttunut sisältö päivitetään, mikä tekee varmistuksesta nopeaa ja mahdollistaa myös suurten tietokantojen tehokkaan varmuuskopioinnin.

TURVASSA PANKKIHOLVISSA

Varmuuskopioidut tiedostot säilytetään salakirjoitettuna pankkiholvissa Suomessa. Salaus tehdään 256-bittisellä salauksella, jonka purkaminen ilman salausavainta on käytännössä mahdotonta. Varmuuskopiointiohjelman asentamalla saat omilla tunnuksillasi ja salausavaimella palautettua tietosi mille tahansa koneelle. Palvelun aloituksen yhteydessä määritämme kuinka kauan poistettua tietoa säilytetään. Tarvitessasi pidempiaikaista arkistointia tarjoamme varmistuksien siirtoa myös nauhoille, jotka arkistoimme pankin tallelokeroon. Tällöin tiedot ovat palautettavissa 30 vuoden ajan.

HYÖTYJÄ

 • automaattinen ja huomaamaton
 • nopea, koska päivitämme vain muuttuneen sisällön
 • varmuuskopioimme Windows- ja Linux- palvelimet sekä Windows- ja Mac- työasemat
 • tietosi siirretään salakirjoitettuna suojatulla yhteydellä
 • tietosi säilytetään salakirjoitettuna DataInSafe-pankkiholvissa Suomessa
 • tietojesi palautus on nopeaa ja helppoa
 • tietoja säilytetään niin pitkään kuin haluat
 • tietojen säilytys jopa 30 vuoden ajan

VALVONTA- JA KÄYTETTÄVYYS­PALVELU

Valvontapalvelulla turvaat palveluidesi saumattoman toiminnan. Selkeiden hälytysten, listausten ja graafien ansiosta valvonnan käyttö on helppoa.

Kriittisten järjestelmien kaatuminen voi pysäyttää koko liiketoiminnan ja aiheuttaa tuhansien eurojen menetyksen. Valvontapalvelulla ehkäiset ongelmat ennen niiden syntymistä. Samalla parannat palveluidesi tietoturvaa, koska näet heti puuttuvat tietoturvapäivitykset.

DataInSafe-valvonnasta saat tietoa järjestelmistä ympäri vuorokauden, ja sen avulla on mahdollista tarkastella tapahtumia tietyllä ajanjaksolla sekä ennakoida niiden perusteella tulevaisuutta. Tiedoista näet myös palveluiden käytettävyyden eli käyttökatkot ja vasteajat. Valvonta sopii mille tahansa yritykselle, joka haluaa varmistaa asiakkaidensa tai omien palveluidensa laadukkaan toiminnan.

OMINAISUUDET

Valvontaan asetetaan halutut raja-arvot, joiden mukaan luodaan hälytyksiä. Esimerkiksi levytilan täyttymisestä saadaan varoitus, kun levytilasta on käytössä yli 80 prosenttia, jolloin jää vielä aikaa tehdä korjaavat toimet. Hälytykset toimitetaan joko sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Teknisesti valvonta tapahtuu SNMP-kyselyiden avulla tai valvottavalle laitteelle asennettavalla agentilla. Palvelin voi sijaita missä päin maailmaa tahansa. Valvontaa voidaan tehdä niin virtuaalisille kuin fyysisillekin laitteille, myös pilvipalveluille. Palveluun on saatavissa oma asiakaskohtainen näkymä.

KOHTEITA

 • levytila
 • muistin käyttö
 • prosessorikuormitus
 • lokitiedostot
 • verkon kuormitus
 • monet TCP/UDP/ICMP-palvelut
  (esimerkiksi http, smtp, imap, pop, ping)
 • vasteajat palveluista
  (esimerkiksi www, tietokanta, sähköposti)
 • tietoturvapäivitykset

TIEDOSTO­PALVELU

Tiedosto­palvelulla ratkaiset kaikki yrityksesi tiedosto­hallintaan liittyvät kysymykset. Tallennat vain tiedostot pääte­laitteellasi tiedosto­palvelun kansioon, ja tiedostosi ovat käytössä, milloin vain, mistä vain ja millä tahansa laitteella. Auto­maattinen version­hallinta huolehtii, ettet koskaan hävitä tärkeitä tietojasi.

OMINAISUUDET

Järjestelmän avulla tallennat, järjestelet ja jaat tiedostot sekä kansiot yrityksesi työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaittesi kanssa. Jakaminen onnistuu turvallisesti ryhmien ja käyttäjien kesken. Vastaanottajalla ei tarvitse olla tiedostopalvelua käytössä.

Tiedostopalvelun voit liittää myös tietokoneeseesi verkkolevyksi. Verkkolevyä voidaan käyttää esimerkiksi tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointiin. Käyttö on turvallista, sillä yhteys verkkolevyn ja käyttäjän välillä on salattu SSL-tekniikalla.

Mikäli tarvitset pääsyn tiedostoihisi muulla kuin omalla päätelaitteellasi, onnistuu se selaimella. Voit muokata palvelussa tekstitiedostoja lataamatta niitä laitteellesi. Palvelussa on myös selainpohjainen kuvapankki.

SOVELLUS LADATTAVISSA

 • PC
 • Mac
 • Android
 • iPhone
 • lisäksi web-selaimella toimiva käyttöliittymä

TIEDON HÄVITYS

Tuhoamme tiedot kierrätettävien laitteiden kiintolevyiltä. Tiedon tuhoaminen onnistuu sekä palvelinten että työasemien kiintolevyiltä. Ensisijaisesti käytämme ohjelmallista tiedon tuhoamista, jolloin laite voidaan kierrättää sellaisenaan uusiokäyttöön. Tietoja ei voi enää palauttaa tuhoamisen jälkeen. Tarjoamme lisäksi myös kiintolevyjen murskauspalvelua. Tiedonhävitys räätälöidään jälleenmyyjiemme kanssa liiketoimintaasi sopivaksi.

KIINTOLEVYT

Yllättävän usein uuden kiintolevyn toiminnassa esiintyy virheitä. Hankkimalla vain testattuja levyjä varmistat, että levy toimii oikein kovassakin käytössä. Toimitamme viikon rasitustestin läpäisseitä kiintolevyjä.

Testaamme konesalikäyttöön meneviä levyjä sekä ulkoisia kiintolevyjä. Suosittelemme ulkoisten kovalevyjen käyttöä yhdessä varmistuspalveluidemme kanssa toimintakriittisissä kohteissa, jotta tieto on palautettavissa sekä verkoitse että paikallisesti.

DataInSafe Tiedostopalvelu
DataInSafe Tietoturva
DataInSafe Jälleenmyyjäksi